• CALDERES D'OLI TERMIC



    Utilitzades a zones on el subministre de gas natural, gasoil o fuel-oil és fàcil.



    Realitzen un calentament d'oli tèrmico en circuit tancat.



    Proporcionen calor per convecció a màquines consumidores dins d'un procés productiu.
  • CALDERES ELECTRIQUES



    Aporten calor mitjançant resistències elèctriques de molt baixa densitat.



    Rendiment del 100% de l'energia consumida.
  • CALDERES DE RECUPERACIO



    Utilitzades a instal·lacions de cogeneració.



    Aprofiten la calor latent en els gasos de combustió de motors, turbines, incineradores, oxidadors térmics,...
  • BESCANVIADORS



    - Vaporitzador: utilizat per petits consums de vapor a instal·lacions d'oli tèrmic.



    - Interacumulador aigua calenta: diposit d'aigua calenta sanitària a instal·lacions de fluid tèrmic.



    - Bescanviador oli-oli: calentament d'olis vegetals amb oli tèrmic.

PIROBLOC I LA SEVA POLÍTICA D’EXPANSIÓ INTERNACIONAL

Aquest any PIROBLOC continua la seva activitat d’internacionalització focalitzada en tres mercats europeus objectiu: El Regne Unit, Polònia i Portugal.

Són mercats molt heterogenis entre ells, però molt atractius per a nosaltres, ja que cadascun en la seva idiosincràsia, representa un gran mercat potencial pel nostre producte, poc implantat en ells o totalment desconegut en algun dels mateixos.

Creiem que treballar per arribar a un posicionament correcte en aquests països és essencial per captar l’atenció dels usuaris finals, així com de possibles actors comercials, i per això existeixen diferents vehicles com la traducció de la pàgina web a la llengua, l’assistència a fires en el país en el que volem entrar, el manteniment dels contactes realitzats, la publicitat d’anuncis en revistes especialitzades,...

Hi ha empreses que extrapolen el seu model d’estructura comercial en origen i assumeixen que aquell funcionarà també en els seus països objectiu. PIROBLOC pel seu tipus de producte o potser per la seva inquietud de conèixer el millor possible el mercat diana, estudia quina és la figura comercial més adequada per a cada mercat (distribuïdor, agent comercial, obertura de delegació, servei assistència tècnica, ...) i llavors actua. Amb aquest sistema, no estem descobrint res de nou, però estem convençuts de que el nostre principal i inigualable valor, el capital humà, és únic, irrepetible i eficient.

Tots desitgem conquerir nous mercats, però també desitgem que hi hagi química entre el nostre personal, el nostre producte i els nostres clients, no és així?

Posi’s en contacte amb nosaltres per donar-nos la seva opinió o si està interessat en treballar amb PIROBLOC, S.A.
Llegir més!

PIROBLOC I LA SUPERACIÓ DEL MERCAT NACIONAL EN EL SECTOR DEL METALL



Des de que Internet entrà a les nostres empreses, les portes del món s’han obert als nostres peus. Està clar que la concepció de mercat ha canviat i les empreses han passat de tenir un mercat local o nacional a ultrapassar fàcilment les seves fronteres.

Així doncs i sota aquesta premissa, des de diferents estaments s’estan promocionant una sèrie de programes subvencionats per posar al dia i millorar les nostres pàgines web i així arribar més i millor als nostres clients potencials, desconeguts i dispersos per tot el món. Una manera de prendre contacte amb aquests projectes pot ser assistint a l’esmorzar de negocis que l’ICEX (I’Instituto de Comercio Exterior d’Espanya) ha organitzat a Barcelona per al dia 21 de Febrer del 2008. Més informació.



Tal i com ha fet PIROBLOC per a consolidar-se en el mercat mundial enfront a l’àmplia competència que apareix a Espanya quan un treu el cap per Internet, les empreses pertanyents al sector del metall espanyol, hauran de renovar idees i mirar més lluny si volen sobreviure i no dependre exclusivament del mercat nacional. Nosaltres estem treballant per aconseguir-ho i esperem que durant el 2008 neixi la nostra nova web, més àgil i actual.


En l’era de la comunicació en la que moltes de les nostres accions es troben supeditades a la rapidesa i qualitat de la resposta, aquest pas es fa inevitable, obtenint les nostres webs, cada vegada més, un protagonisme a la vida de l’empresa, sense precedents.
Llegir més!