• CALDERES D'OLI TERMIC



    Utilitzades a zones on el subministre de gas natural, gasoil o fuel-oil és fàcil.



    Realitzen un calentament d'oli tèrmico en circuit tancat.



    Proporcionen calor per convecció a màquines consumidores dins d'un procés productiu.
  • CALDERES ELECTRIQUES



    Aporten calor mitjançant resistències elèctriques de molt baixa densitat.



    Rendiment del 100% de l'energia consumida.
  • CALDERES DE RECUPERACIO



    Utilitzades a instal·lacions de cogeneració.



    Aprofiten la calor latent en els gasos de combustió de motors, turbines, incineradores, oxidadors térmics,...
  • BESCANVIADORS



    - Vaporitzador: utilizat per petits consums de vapor a instal·lacions d'oli tèrmic.



    - Interacumulador aigua calenta: diposit d'aigua calenta sanitària a instal·lacions de fluid tèrmic.



    - Bescanviador oli-oli: calentament d'olis vegetals amb oli tèrmic.

PIROBLOC I LA SUPERACIÓ DEL MERCAT NACIONAL EN EL SECTOR DEL METALL



Des de que Internet entrà a les nostres empreses, les portes del món s’han obert als nostres peus. Està clar que la concepció de mercat ha canviat i les empreses han passat de tenir un mercat local o nacional a ultrapassar fàcilment les seves fronteres.

Així doncs i sota aquesta premissa, des de diferents estaments s’estan promocionant una sèrie de programes subvencionats per posar al dia i millorar les nostres pàgines web i així arribar més i millor als nostres clients potencials, desconeguts i dispersos per tot el món. Una manera de prendre contacte amb aquests projectes pot ser assistint a l’esmorzar de negocis que l’ICEX (I’Instituto de Comercio Exterior d’Espanya) ha organitzat a Barcelona per al dia 21 de Febrer del 2008. Més informació.



Tal i com ha fet PIROBLOC per a consolidar-se en el mercat mundial enfront a l’àmplia competència que apareix a Espanya quan un treu el cap per Internet, les empreses pertanyents al sector del metall espanyol, hauran de renovar idees i mirar més lluny si volen sobreviure i no dependre exclusivament del mercat nacional. Nosaltres estem treballant per aconseguir-ho i esperem que durant el 2008 neixi la nostra nova web, més àgil i actual.


En l’era de la comunicació en la que moltes de les nostres accions es troben supeditades a la rapidesa i qualitat de la resposta, aquest pas es fa inevitable, obtenint les nostres webs, cada vegada més, un protagonisme a la vida de l’empresa, sense precedents.

Share this post!

Bookmark and Share

2 comentarios:

Anònim ha dit...

hola Nua...!

estic d'acord en el teu comentari de la internacionalització com a futur de les empreses, i és possible fer una passa endavant amb la NO obligació, en la vostra web, d'utilitzar el internet explorer que ens aquests moments imposeu.
Sóc usuari de Firefox, per motius de seguretat tota l'empresa el té instal·lat, i feia força temps que no em deixaven entrar a una web per aquest motiu. Llàstima que no he pogut passar de la primera plana. Aquí et queda aquest comentari.

Salutacions

Nua ha dit...

Agraïm la teva aportació al nostre blog. De fet, per a nosaltres utilitzar Internet Explorer a la nostra web www.pirobloc.com bé donada per la programació i disseny actual de la mateixa, com una imposició.
Som conscients de la importància i greu restricció que això suposa, i per això estem en procés de renovació de la web.
En aquesta nova etapa de la nostra web obrirem les portes d'accés a tots els navegadors (inclòs el que estàs utilitzant). Per tant, en un futur molt proper podràs navegar dins la nostra web sense cap problema. Et convido a fer-ho novament.
Fins llavors, estem a la teva disposició.
Núria