• CALDERES D'OLI TERMIC



    Utilitzades a zones on el subministre de gas natural, gasoil o fuel-oil és fàcil.



    Realitzen un calentament d'oli tèrmico en circuit tancat.



    Proporcionen calor per convecció a màquines consumidores dins d'un procés productiu.
  • CALDERES ELECTRIQUES



    Aporten calor mitjançant resistències elèctriques de molt baixa densitat.



    Rendiment del 100% de l'energia consumida.
  • CALDERES DE RECUPERACIO



    Utilitzades a instal·lacions de cogeneració.



    Aprofiten la calor latent en els gasos de combustió de motors, turbines, incineradores, oxidadors térmics,...
  • BESCANVIADORS



    - Vaporitzador: utilizat per petits consums de vapor a instal·lacions d'oli tèrmic.



    - Interacumulador aigua calenta: diposit d'aigua calenta sanitària a instal·lacions de fluid tèrmic.



    - Bescanviador oli-oli: calentament d'olis vegetals amb oli tèrmic.

Segueix-nos! (II)


En aquest segon capítol sobre els diferents sistemes de seguiment dels nostres articles, us explicarem el sistema RSS. Es tracta d’un sistema bastant innovador que porta funcionant en el món d’Internet alguns anys.

RSS significa concretament Really Simple Sindication (sindicació simple) i s’utilitza per a distribuir contingut de forma actualitzada als suscriptors. Es pot utilitzar tant mitjançant navegador (les versions més noves dels principals navegadors) com els clients de correu electrònic més moderns o programes disenyats específicament per llegir aquests continguts RSS.

Per a conseguir sindicar-se per RSS en aquest blog només heu de clickar en el botó de sindicació (veure imatge a continuació), que es troba a la part superior esquerra del blog.
Aquesta acció ens porta a una pàgina que ens facilita la sindicació en els agregadors web existents més importants (Netvibes, Google, MiYahoo, ...) o en aplicacions de sindicació (mitjançant l’adreça web mostrada en el navegador) com per exemple RSSOwl, Feedreader,... sense oblidar clients de correu electrònic com Thunderbird.

Sens dubte es tracta d’un sistema molt còmode i ràpid que et permet seguir el contingut del blog de manera automàtica. Però degut a que en molts casos es tracta d’un sistema desconegut us deixo a continuació algunes explicacions i tutorials que us poden ajudar més a comprendre i aprendre a utilitzar els RSS:

Esperem que us hagi sigut de gran utilitat aquest article i pugueu seguir-nos amb major facilitat i comoditat utilizant el RSS. En el següent i darrer capítol d’aquesta sèrie us explicarem l’últim sistema de seguiment, englobat en el núvol 2.0. Llegir més!