• CALDERES D'OLI TERMIC



    Utilitzades a zones on el subministre de gas natural, gasoil o fuel-oil és fàcil.



    Realitzen un calentament d'oli tèrmico en circuit tancat.



    Proporcionen calor per convecció a màquines consumidores dins d'un procés productiu.
  • CALDERES ELECTRIQUES



    Aporten calor mitjançant resistències elèctriques de molt baixa densitat.



    Rendiment del 100% de l'energia consumida.
  • CALDERES DE RECUPERACIO



    Utilitzades a instal·lacions de cogeneració.



    Aprofiten la calor latent en els gasos de combustió de motors, turbines, incineradores, oxidadors térmics,...
  • BESCANVIADORS



    - Vaporitzador: utilizat per petits consums de vapor a instal·lacions d'oli tèrmic.



    - Interacumulador aigua calenta: diposit d'aigua calenta sanitària a instal·lacions de fluid tèrmic.



    - Bescanviador oli-oli: calentament d'olis vegetals amb oli tèrmic.

Segueix-nos! (I)


L'objectiu d'aquesta sèrie d'articles és explicar als nostres lectors els diferents sistemes de que disposen en aquest blog per poder seguir els nostres articles publicats.

La manera més fàcil de seguir el blog, i per ara la més utilitzada, és consultar el blog cada cert temps per tal de llegir els nous articles (nosaltres publiquem articles cada 15 dies més o menys). En canvi, el més fàcil no és sempre el més sistema més útil o de més comoditat.

A Internet apareixen contínuament noves eines que ens ajuden en diferents tasques. I moltes vegades sentim a parlar o llegim sobre aquestes eines sense arribar a entendre-les o aprendre a utilitzar-les. Aquest és el motiu que ens ha portat a escriure una sèrie d'articles on explicar diferents sistemes de seguiment del blog.

En aquest article us explicarem com es pot rebre per email els articles nous en el moment de ser publicats. Sens dubte, es tracta d'un sistema molt fàcil i de molta utilitat que evitarà haber d'estar consultant el blog continuament.

Per tal de poder rebre els articles en el correu electrònic només cal que introduïu la vostra adreça de correu electrònic en el requadre de l'apartat "Rep el blog al teu mail" (situat a la part superior esquerra del blog). Un cop introduïda l'adreça d'email, confirmem la subscripció clickant en "Subscriu-te". Ara només queda esperar a rebre els articles que es vagin publicant.

Esperem que sigui d'utilitat aquesta eina i pugueu seguir-nos amb més facilitat i comoditat. En el pròxim article d'aquesta sèrie us explicarem un sistema més innovador i potent com és el RSS. Llegir més!