• CALDERES D'OLI TERMIC



    Utilitzades a zones on el subministre de gas natural, gasoil o fuel-oil és fàcil.



    Realitzen un calentament d'oli tèrmico en circuit tancat.



    Proporcionen calor per convecció a màquines consumidores dins d'un procés productiu.
  • CALDERES ELECTRIQUES



    Aporten calor mitjançant resistències elèctriques de molt baixa densitat.



    Rendiment del 100% de l'energia consumida.
  • CALDERES DE RECUPERACIO



    Utilitzades a instal·lacions de cogeneració.



    Aprofiten la calor latent en els gasos de combustió de motors, turbines, incineradores, oxidadors térmics,...
  • BESCANVIADORS



    - Vaporitzador: utilizat per petits consums de vapor a instal·lacions d'oli tèrmic.



    - Interacumulador aigua calenta: diposit d'aigua calenta sanitària a instal·lacions de fluid tèrmic.



    - Bescanviador oli-oli: calentament d'olis vegetals amb oli tèrmic.

NOVA CALDERA ATEX DE PIROBLOC

PIROBLOC ja té en funcionament una nova caldera de fluid tèrmic, els components de la qual compleixen la reglamentació ATEX (per instal.lacions en atmòsferes amb risc d’explosió). En aquesta ocasió, és de nou el sector petroquímic, el que ens ha sol.licitat aquesta unitat que desenvolupa una potència nominal de 2.000.000 kcal/h.

La seva posta en marxa en una planta d’extracció de cru del nord d’Àfrica, permet optimitzar el tractament del cru de petroli en el procés entre les etapes de separació d’alta i mitja pressió, que es realitza en aquest tipus de plantes.

El límit de subministrament en aquest cas, ha englobat el cos de caldera (dissenyat sota codi ASME, així com els dipòsits d’expansió i recollida de fluid) acompanyat del cremador, bomba de recirculació, quadre elèctric i bomba d’omplir/buidar, components tots ells que cumpleixen normativa ATEX.

Amb aquest tipus d’execucions especials, PIROBLOC es planteja si és convenient canviar el nostre disseny extern per a aquesta línia especial de producte o pel contrari, continuar amb la uniformitat de color i acabaments que ens caracteritzen i amb els que se’ns identifica.

I vostè que n’opina?
Llegir més!

PIROBLOC i HOTEC ASIA 2007

PIROBLOC ha participat a HOTEC ASIA 2007, trobada que es va celebrar durant els primers dies de novembre a Bali y que va reunir a 70 empreses subministradores de material per al sector hoteler provinents de tot el món i a 65 representants de cadenes hoteleres, en un entorn inmillorable.

PIROBLOC en aquesta ocasió va presentar la línia de calderes d'oli tèrmic especialment concebudes per al sector hoteler i de bugaderia industrial, les quals van cridar especial atenció de las empreses contactades, degut a l'estalvi de combustible i major eficiència comprovada.

Apostem per aquest tipus de certàmens, que no només permeten al fabricant escollir amb quina empresa entrevistar-se sinó també assegurar-se contactes interessants per a ambdues parts.

És important estar present a fires sectorials, però pensem que aquest tipus de certàmens fets a mida, són el futuro de les trobades internacionals.

I vostè… ¿què en pensa?

Llegir més!